Új jelszó kérése

A NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS FELTÉTELEI ÉS A SZÁLLÍTÁSI DÍJAINK

 

Külföldre a GLS futárszolgálat szállítja a csomagokat, így biztosan megkapod a csomagodat ott, ahova kérted a szállítást. 

 

A szállítási díj az adott ország zónába sorolásától, valamint a kiszállítandó csomag súlyától függ.

 

A szállítási díjat a táblázatból könnyen ki lehet olvasni. Figyelni kell az országot, ahova a csomagot szeretnéd kérni, és a csomag várható súlyát.

A termékeknél nincs feltüntetve a súlyuk, de a megrendelést követően elküldjük, hogy a csomag súlya pontosan mennyi. Ezután vissza lehet lépni a rendeléstől, ha egy nagyobb szállítási díj sávba esik a csomag. Várhatóan 2 KG alatti lesz a csomagok nagy része, így elképzelhető, hogy a tied is.

Ha a csomag 2 KG alatti, akkor csak azt írjuk meg, hogy 2 KG alatt van, így a legalacsonyabb <2 KG oszlopában feltüntetett árakat kell figyelembe venni.

Minden megrendelés után elküldjük a pontos szállítási díjat, de ezeket nagyjából lehet kalkulálni a szállítási díjak táblázataiból.

Ha sok nehéz terméket raksz a kosárba, mint például a maxi ruhák, cipők, plüss szabadidőruhák, kabátok, pulóverek, akkor valószínűleg meghaladja a 2 KG-os súlyt a csomagod. Viszont ha nyári ruhákat, miniruhákat, fürdőruhákat, topokat, koktélruhákat (nem maxi) teszel a kosaradba, akkor valószínűleg 2 KG alatt lesz a csomagod súlya vagy esetleg a 2-5 KG közötti sávba esel. Ahhoz nagyon sok ruhát kell rendelned, hogy meghaladja az 5 KG-ot a csomagod súlya.

 

Persze, ha többen vásároltok egyszerre, akkor érdemes sokat vásárolni, mert a szállítási költség is megoszlik köztetek :)

 

A termékek súlyát elkezdjük felvinni a Webáruházba, hogy mindenki lássa a megrendelés leadása előtt a szállítás díját.

 

A rendelés leadása előtt nézd meg, hogy a Te országodba mennyi a legalacsonyabb szállítási költség, és ha ezt az összeget elfogadod, akkor utána nyugodt szívvel leadhatod a rendelésedet.

 

A külföldről érkező utaláshoz szükséges adatok 

 

IBAN: HU48 1171 0088 2000 0820 0000 0000

BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

 

SZÁMLA NEVE: KRISZELLA-FASHION KFT.

DEVIZANEM: HUF

 

 

 

Mindenképpen várd meg a pontos szállítási költséggel megterhelt összeget, amit emailben küldünk ki, mert csak akkor indítjuk el a csomagot, ha a terméket és plusz a szállítási költséget is átutalod a számlánkra!