Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérlek próbálkozz újra egy későbbi időpontban.

Hogyan gyűjtheted és használhatod fel később hűségpontjaidat?

Szeretnénk Neked meghálálni, hogy hűséges és aktív vásárlónk vagy, ezért vásárlásaidat hűségpontokkal jutalmazzuk!

A hűségpontjaidat nyomon követheted az adatlapodon. A hűségpontokat csak a kriszella-fashion.hu Női Divat Webáruházban történő regisztrációt követően tudod gyűjteni. A regisztrációt követően 500 pontot írunk jóvá Neked, amit azonnal felhasználhatsz. Legalább 5000 forintnak el kell érnie a megrendelés összegének, a szállítási költség nélkül.

Hűségpontok értéke:

Minden termékhez ártól függően tartozik egy bizonyos mennyiségű hűségpont. A hűségpontokat vásárlásaid során gyűjtheted a vásárlás összegétől függően.

 

A megrendelt termékeidnek megfelelően pontokat írunk jóvá (a hűségpontokat csak a kriszella-fashion.hu webáruházban regisztrált vásárlóinknak tudjuk jóváírni). A termék oldalakon feltüntettük, hogy az adott termék megrendelésével mennyi hűségpont üti a markod. 

Minden pont 1 forintot ér, így ha összegyűjtöttél 1000 pontot, akkor 1000 forintot tudsz hűségpontokkal levásárolni.

A hűségpontok minden termékre 5% kedvezményt jelentenek, azaz minden 100 forint után 5 pont, vagyis 5 forint jár. Egy 10.000 forint értékű terméknél ez 500 pontot, vagyis 500 forintot jelent, amit a következő vásárlásod alkalmával le is vásárolhatsz.

 

A hűségpontok minden vásárlással összeadódnak, nem vesznek el. A következő vásárlásnál minden esetben fel tudod használni az aktuális hűségpontjaidat, amit az előző vásárlás befejezéséig összegyűjtöttél.

Hűségpontok beváltása:

A pontjaidat nem kell felhasználnod minden vásárlás alkalmával, gyűjtheted is azokat, és egy másik rendelés alkalmával ugyanúgy beválthatod.

FIGYELEM! A hűségpontok halmozódnak, amíg nincsenek felhasználva. A megrendelt termék árát hűségpontokkal is fizetheted. Legalább 5000 forint feletti rendelésnél váltható be. A hűségpontokat a szállítási költség kiegyenlítésére nem lehet felhasználni. 

 

A hűségpontokat legalább 5000 forint feletti megrendelésnél lehet beváltani. Ha van 1000 pontod, amit le tudsz vásárolni, és 5990 forint értékben raktál a kosaradba terméket, akkor csak 4990 forintot kell a termékért fizetned. A megrendelt termék árát teljes mértékben kifizetheted hűségpontokkal.

A pontokat minden esetben csak a már lezárt, sikeres vásárlások után írjuk jóvá. Ha megvásárolsz egy terméket, de valamiért nem tetszik és visszaküldöd, akkor azért a termékért nem járnak a hűségpontok, így azokat nem írjuk jóvá. Persze, ha cseréről van szó, és a csere termék jó lett, akkor ugyanúgy jóváírjuk a pontokat a gyűjtő számládon.

Minden vásárláshoz hozzáadódik a szállítási költség, de ezt az összeget nem lehet hűségpontokkal kifizetni. Amennyiben eléri a rendelésed a 20.000 forintot, akkor a szállítás, bármilyen formában kéred, ingyenes lesz.